Teambeelden

Hoe fijn zou het zijn om als team op een creatieve manier elkaar te ontmoeten en te ontdekken waar je staat en hoe je je tot elkaar verhoudt. De workshop team beelden is hier uitstekend voor geschikt. Essentie: verbeelden, verbinden, verdiepen, verwennen, veroveren.

Wat houdt het in? 

Optie A:

Voordat de workshop begint krijgen jullie al een opdracht, namelijk : neem een voorwerp of foto mee dat je dierbaar is of inspireert. Tijdens de kennismaking deelt elk zijn verhaal. Hierdoor leer je elkaar vaak al op een andere manier kennen. Vanuit dit verhaal gaan we aan de slag en een gezamenlijk bronzen beeld maken. Dit alles doe je onder professionele begeleiding van Mark. Hij beschikt over alle materialen en gereedschap. Voor deze workshop hoef je geen enkele ervaring te hebben. 

Het beeld wordt gemaakt in was en later afgewerkt door Mark. Idee is dat het gezamenlijke kunstwerk een prachtige plek krijgt op kantoor of jullie afdeling. 

Vooral geschikt voor kleine teams, tussen de 5-10 personen.  

Optie B:
Herken je dat? Dat je vooral met je hoofd aan de slag bent? In een en dezelfde houding achter je laptop of pc. Of uren in vergadering. Je hoofd maakt overuren. Maar wist je dat je en jouw team tot betere prestaties komt/komen als je meer verbinding maakt tussen je hoofd, handen en hart? Tijdens deze workshop gaan we daar mee aan de slag. 

Wat houdt het in? 

Jullie gaan als collega’s elkaar eens diep in de ogen kijken en boetseren in was in 1 minuut een vorm (kan ook voorwerp, dier of ander organisme zijn) dat je heel erg bij je collega vindt passen. We doen dit een aantal rondes, zodat je van al je collega’s een wassen beeldje hebt gemaakt en zij van jou, telkens in 1 minuut. Uiteindelijk heeft iedereen dus een aantal beeldjes die iets zeggen over jouw karakter. Daar gaan we gedurende het tweede dagdeel verder mee aan de slag.  

Een bijzondere en creatieve manier om jezelf en elkaar op een informele manier beter te leren kennen. Ook voor deze workshop hoef je geen ervaring te hebben en gaat het er vooral om dat je er voor open staat om op een creatieve manier uitgedaagd te worden. 

Deze workshop is geschikt voor zowel kleine (5-10 personen) als grotere (tot 20 personen) teams. 

Optie C:
Een brainstormdag of heidedag waarbij beeldend kunstenaar Mark van Kuppevelt en  teamcoach Hugo Meijs de handen ineen slaan. Op deze dag bespreken we eerst de kwaliteiten van het team: wat zijn de drijfveren en doelstellingen? Wat is de essentie van het werk? Succes en aandachtsgebieden worden in kaart gebracht. Belangrijk is om een krachtig statement naar buiten toe te maken, welk beeld willen wij uitstralen naar onze omgeving (klanten, cliënten, concurrenten, collega’s) toe?  

In de middag gaat het team aan de slag om het beeld te ontwerpen en gaat daarvoor aan de slag met boetseerwas (dat later verwerkt kan worden tot brons), hout of steen. Zo werkt het team samen aan een kunstwerk dat letterlijk vormgeeft wat het wil uitstralen. Het statement wordt een beeld waarin zo letterlijk alle vingerafdrukken van het hele team in terug te vinden zijn en waarin alle teamleden zich herkennen. Dit beeld zal uiteindelijke een plek krijgen op de afdeling, zodat je er elke keer aan kan worden herinnerd en opnieuw door geïnspireerd wordt.  

Optie C is geschikt voor teams tot maximaal 15 personen. 

Na elk van bovengenoemde inspirerende ochtenden serveren we een kakelverse boerenlunch met producten uit de streek. De middag staat voor verbinden en verdiepen. Daarnaast kan de dag verder worden verrijkt met: 

Extra’s:

  • Borrel
  • Diner
  • BBQ
  • High Tea

     

Mark (en Hugo) maken graag voor u een passende offerte op maat.