Open werkplaats

Wil je graag langer aan een beeld werken? In brons, hout of steen? Dat kan gedurende het hele jaar op een dinsdag of woensdag. Om de week werk je een hele dag van half tien tot drie uur aan jouw beeld. We lunchen tussen de middag samen. Alle gereedschap is aanwezig en je kan de hele dag een beroep doen op advies en coaching van beeldend kunstenaar Mark, eigenaar van Creatief Centrum Amstelland. 

Er zijn twee groepen al op dinsdag en na lange tijd zijn daar nu drie plekken vrij gekomen. pak je kans !
Meermalen hebben we eerder ook verzoeken gehad of er extra plek is op de woensdag. Die zit nog steeds vol. Er zou dan een nieuwe groep komen op de andere woensdag (het is immer som-en-om wekelijks): heb je interesse, laat het ons weten via het aanmeldformulier hieronder.
Bij meer dan zes belangstellenden gaan we dan van start! Kosten 50 € per keer. (Je koopt een strippenkaart à 250 €, die is een half jaar geldig).

Een hele dag werken aan je eigen beeld, het hele jaar door. 

In jouw eigen tempo. Je gaat zelfstandig aan de slag en werkt in een grote ruimte, met gebruik van professioneel gereedschap. Vakkundig advies is de hele cursusdag beschikbaar, gedurende het hele proces dat je doorloopt.

  • Op dinsdag en woensdag.
  • In steen, was & brons of in hout.
  • Wekelijks of om de week. 
  • Er wordt gewerkt met een 5 rittenkaart à € 250,—
  • Om 10.00 uur starten we en werken tot 15.00 uur
  • Koffie & thee inbegrepen, lunch zelf meenemen

“Werken bij Mark vind ik inspirerend en uitdagend: Mark zelf, zijn kunstwerken waar je tussen staat te werken en dan die plek! Binnen in zijn atelier of buiten in de natuur, creativiteit alom.”
Janneke, cursist Open Werkplaats